Incantation – Klippremier – Entrails Of The Hag Queen

Sect Of Vile Divinities címmel augusztus 21-én jelenik meg az 1989 óta aktív amerikai death metal brigád Incantation tizenkettedik albuma, a 2017-es Profane Nexus lemez folytatása. Az Incantation immáron több mint 30 éve az underground metal-színtér egyik legbefolyásosabb, legnagyobb tiszteletnek örvendő bandája. A sikerekhez annak idején nagyban hozzájárult a Relapse Records elkötelezettsége is – itt jelent meg például a klasszikus Onward To Golgotha (1992), a Mortal Throne Of Nazarene (1994) és a The Infernal Storm (2000) című albumuk is. A kiadóval 2017-ben kötött ismét szerződést a banda – ekkor jelent meg legutóbbi albumuk, a Profane Nexus, amit most a Sect Of Vile Divinities című sorlemezzel folytatnak.

A Sect Of Vile Divinities megjelenik CD-n, LP-n és digitálisan. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Az Eliran Cantor borítóba csomagolt albumról már a harmadik előzetes dallal, a klippel kísért  Entrails Of The Hag Queennel is lehet ismerkedni.

Incantation – Sect Of Vile Divinities
(Augusztus 21 – Relapse)

01. Ritual Impurity (Seven Of The Sky is One)
02. Propitiation
03. Entrails Of The Hag Queen
04. Guardians From The Primeval
05. Black Fathom’s Fire
06. Ignis Fatuus
07. Chant Of Formless Dread
08. Shadow-Blade Masters Of Tempest And Maelstrom
09. Scribes Of The Stygian
10. Unborn Ambrosia
11. Fury’s Manifesto
12. Siege Hivee

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!