Endast – Hat év után új videóval tértek vissza

Hat év után új videóval tért vissza a kanadai metalcore banda, az Endast. Annak ellenére, hogy a banda 2015-ben 11 év működés után feloszlott, most az egyik napról a másikra jelentették be visszatérésüket, amihez Standby To Get Some címmel egy új videót is bemutattak. A banda énekese, “Big” James Arsenian így kommentálta a visszatérést:

Testvérem, Chris vetette fel asz ötletet, hogy mi lenne, ha szinte a semmiből megírnánk egy vadonatúj Endast nótát?! Már hosszú évek óta nem szereztünk zenét közösen; szóval mindannyiónkat nagyon felcsigázott ez az ötlet – még úgy is, hogy jelen pillanatban egymástól távol kellett kiviteleznünk az egészet. A végeredmény pedig egy ismerős hangzású, de új szintre emelt agresszivitású dal lett. És ez még csak a kezdet!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!