Bypass of Anger – Klippremier – Pokol az Édenből

Pokol az Édenből címmel júniusban jelent meg a Beholder tagokból 2016 végén alakult debreceni Bypass of Anger bemutatkozó EP-je, a címadó dalhoz pedig most egy hivatalos klip is született. A zenekar 2016 végén alakult Debrecenben. A stílus egyszerűen csak metal, a tagok különböző irányzatokból érkeztek. A debreceni Beholderből Sólyom Zoltán (dob) és Tamás Tibor (gitár) kiszállt, majd embereket toborzott. Hozzá csatlakozott Simon Gergő (gitár) a Nemzeti Hangból és Tóth Lajos basszusgitáros. Hosszabb keresés után az énekes poszt is betelt, Lakatos Jani személyében.

Egy év a számok írásával telt, majd 2017 decemberében a bőgős poszton változás történt. Az új basszusgitáros Holecska Gábor (ex-Blackhoney) lett. 2018 februárjában a Rockspa stúdióban 4 szám került rögzítésre Ferenczi Tibor szárnyai alatt. A felvétel célja a bemutatkozás és a koncertek szervezése. Ősszel koncertezett a zenekar, többek között Békéscsabán, Budapesten, Hajdúszoboszlón, sőt a határon túl, Temesváron is járt a banda. Év végével Holi családi okok miatt kilépett a zenekarból. Hosszas keresgélés következett új basszeros után, majd a B.o.A. és Falat (ex-Replika) 2019 elején egymásra talált. Ismét koncertek következtek, például eljutottak a srácok a debreceni Campus fesztiválra is. A koncertezésen kívül újabb számok írása következett, közös megegyezés szerint egy új irányvonal alapján, miszerint a dalok legyenek letisztultabbak, egyszerűbbek. Ennek hatására 2020 tavaszán 4 szám rögzítésre került a debreceni MMP stúdióban, ez végül a Pokol az Édenből címet kapta. Az EP digitális formában jött ki a YouTube-on és minden zenei streaming szolgáltatónál. A lemezbemutató szeptember 5-én lesz a debreceni Roncsbárban a Blackhoney és a Molto társaságában.

Bypass of Anger:

Lakatos János – ének
Falat – basszusgitár
Simon Gergő – gitár
Sólyom Zoltán – dobok
Tamás Tibor – gitár

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!