Theyrgy – Hétköznapi szörnyűségek

A Chicago-i post-punk, shoegaze Theyrgy augusztus 21-én, Dead Sage címmmel adja ki kizárólag csak digitálian megjelenő új kislemezét, amiről Walk Away dalukat ismerhetitek meg.

A Walk Away egy kitalált, szociopata kannibál gyilkosról szól. A dal szimbolikusan az emberiség azon veleszületett érdeklődésére irányul, ami a szörnyűség iránti vágyát mutatja be. Élvezzük, de borzongunk is ezektől, miközben képesek vagyunk úgy elmenni egy-egy ilyen dolog mellet, hogy közben nyugodtan folytatjuk mindennapi életünket. Igazából ezek a szörnyű jeleneteket már nem riasztanak meg minket, hanem inkább vágyunk rájuk. Naponta szembesülünk velük az utcán, a filmeken, miközben már magunk sem tudjuk mik is a valós értékeink. Ugyan olyanok vagyunk, akik ezeket elkövetik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!