Rebaelliun – Vile – dalpremier

A brazil death metalos Rebaelliun bemutatta ősszel érkező, eddig még címnélküli új albumának első dalát Vile címmel, melynek szöveges videóját az alábbiakban nézhetitek meg. A banda így beszél a dalról:

Ez a dal egy hitvány és jelen korunkban nagyon visszatérő témáról szól. Az emberi egoizmusról és a hamis eszmékről, amik azt sugallják, hogy az embereknél többet ér a pénz, és jobbak másoknál. A dalszöveg sokat elárul arról, amit itt Brazíliában látunk. Egyre több az olyan ember, akinek nincs valóságérzéke, aki igazolják ezt a torz példaképet, de valójában ő maguk is csak képmutatóak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!