PARAGON ZERO – A hazai black/death csapat új EP-je: Omass

Omass címmel egy 4 tételes EP-vel jelentkezett a black/death vonalas, eredetileg Miskolcról indult, de ma már budapesti Paragon Zero.

A csapat tavaly tavasszal hozott ki egy The Old Witch című új dalt, az EP-re azonban négy olyan dal került fel, amelyeket 2012 és 2015 között írtak. Mind a négy szám valamilyen formában kapcsolódik a halál témaköréhez. 

Ismerkedj meg az EP-vel!

 


www.facebook.com/ParagonZero
 


"A 100 példányra limitált, ajándék felvarróval érkező digipak CD változat néhány példány erejéig még beszerezhető a kiadótól. (Közvetlenül a Neverheard Distro-nak írva, a bandcamp árnál jóval kedvezőbb áron tudod beszerezni.)"


 

PARAGON ZERO - Omass EP (2020)

PARAGON ZERO - Omass EP
(07/26 - Pest Records / Neverheard Distro)

01. Phosphorous Blaze
02. Remnants
03. Greatest of All Shadows
04. The Grey Feast
PARAGON ZERO - The Old Witch (2019)


 

PARAGON ZERO 2020:

Zasolth -ének
P - gitárok
WN - gitárok
Andreas - basszusgitár
Gravel S - dobok
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!