Ismét koncertfilmek a Pólus mozi műsorán! Nyerj belépőt!

Annak örömére, hogy országszerte újraindulhatott a mozizás, a Pólus Mozi Klasszik Filmklub olyan klasszikus mozgóképes csemegéket hoz el ismét a vászonra, amelyek az eltelt évtizedek során méltán vívták ki a közönség szeretetét. Az egy műsorhéten át, július 16-tól július 22-ig tartó sorozat keretén belül egy-egy egyszeri vetítés erejéig az alábbi kultfilmeket
láthatja a nagyérdemű:

Július 16. 18:30 David Gilmour Live in Pompeii 2016 Extended Version
Július 17. 18:30 ACDC Live at Donington 1991
Július 18: 18:30 Metallica és a San Francisco Szimfonikusok – S&M2
Július 19. 18:30 Queen: A Night in Bohemia Live at Hammersmith 1975 + 25 perces feliratos dokumentumfilm
Július 20. 18:30 The Doors Live at the Hollywood Bowl 1968
Július 21 . 18:30 Led Zeppelin: Celebration Day – Live in London 2007
Július 22. 18:30 The Rolling Stones: Sweet Summer Sun – Hyde Park Live 2013

A filmeket egyaránt a Pólus Mozi nagytermében, 120 m2-es mozivásznon vetítjük.

Arra kérjük, hogy amennyiben lehetséges, segítse az előadássorozat hírének eljuttatását az érdeklődőkhöz! Segítségét előre is köszönjük!

JÁTÉKFELHÍVÁS!
Ha szívesen szerveznétek egy játékot olvasóitok vagy Facebook-követőitek körében, ez esetben 5 db kisorsolható páros belépőt tudunk biztosítani az egyik tetszőlegesen kiválasztott film – a Pólus Moziban megrendezésre kerülő – vetítésére. A kérdés és a válasz meghatározását Rátok bízzuk, a nyertesek nevét pedig július 15-én (szerda) délig kérjük e-mailben elküldeni (kiválasztott film megjelölésével). Kérjük, hogy a játék illusztrálásához a csatolt fotót használjátok. Kérjük visszajelzését, ha érdekli Önöket a játéklehetőség!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!