MOONSPELL – Új dobossal látnak neki a következő album felvételeinek

Az új Moonspell album ősszel kerül majd rögzítésre, a megjelenése pedig 2021 első felére várható. A 2017 őszén kiadott 1755 című lemez folytatásán már folyik a munka, azonban egy új dobossal, mert Mike Gaspartól megvált a portugál csapat.

"A Moonspell ezúton értesít mindenkit, hogy Mike Gaspar dobos már nem tagja a csapatnak. Megegyezés született arról, hogy a különválás okait megtartjuk magunknak.

A Moonspell most egy új ciklusba lép át, már dolgozik a zenekar az új dobossal, Hugo Ribeiro-val (aki nem rokona az énekesnek). Az új album, amely egyelőre H-ként neveztetik, Jaime Gomez Arellano producerrel (Paradise Lost, Ulver, Ghost) kerül majd felvételre szeptemberben és októberben. A Napalm kiadónál jön majd ki a lemez 2021 első felében.
"

 


www.facebook.com/moonspellbandMOONSPELL - Alma Mater (a 2018-as Lisboa Under The Spell DVD-ről)


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!