OMEN – Új klipes dal, együtt a korábbi zenésztársakkal: A család

A család címmel egy különleges új dallal és videoklippel jelentkezett az idén 30. születésnapját ünneplő Omen. Az évfordulót ősszel egy jubileumi Best Of kiadvány is megkoronázza majd, november 27-én pedig Omen nagykoncert lesz a Barba Negrában. A Best Of lemezen a Denevér Hangstúdióban, Cserfalvi "Töfi" Zoltán segédletével felvett friss nóta is hallható lesz. A család dalhoz a HyperMedia stábjával készült videó.

A családban a zenekar több korábbi tagja is szerepel: hosszú idő után szólal meg Omen szerzeményben az alapító énekes, Kalapács József hangja, visszatért Koroknai Árpád, akit tavaly váltott Stula a zenekar élén, illetve feltűnnek Sárközi Lajos és Szijártó Zsolt gitárosok, és Vörös Gábor basszusgitáros is. A dalban szerzőként is bemutatkozik az új gitáros, Tóth "Carlos" Károly, illetve szövegíróként itt debütál Stula.www.facebook.com/OmenzenekarNagyfi László alapító gitáros a friss dalról:

"Ahogy a címe is mutatja, az új számunk a családról szól, ám tágabb értelemben jelentheti a közeli barátainkat, a magyarságot határainkon innen és túl, és most, a mi esetünkben magát a zenekart is, hiszen megannyi barátunkkal játszottunk már együtt ebben a zenekarban. Hiába nem tagok már, az Omen egy nagy család, melynek ők örökre a tagjai lesznek."
 


OMEN - A család (2020)Közreműködő korábbi tagok:
Kalapács József - ének
Koroknai Árpád - ének
Sárközi Lajos - gitár
Szijártó Zsolt - gitár
Vörös Gábor - basszusgitár
Omen:
Molnár "Stula" Péter - ének
Nagyfi László - gitár
Tóth "Carlos" Károly - gitár
Mezőfi József - basszusgitár
Nagyfi Zoltán - dobok
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!