Freejack – megjelent a BPHC és SCHC keresztapák első közös anyaga

A BPHC és a SCHC keresztapái, avagy Tizedes és Sas összeállt ez zúzós karanténprojektre, mely Freejack  néven adta ki első anyagát rögtön egy duplalemez formájában. Az album A és B oldal 16 dala két hónap alatt született meg, amiket az alábbiakban hallgathatjátok végig, hamarosan pedig dupla cd-n is meg jelenik.

Viszont nincs megállás. Az új számok már íródnak, de ezeket majd csak akkor kezdjük pakolni, ha már kint lesz a CD. Tervek még vannak, klipforgatás, miegymás, de addig is itt alább a lemez A és B oldalas bontásban, mint a régi szép időkben!” – üzenik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!