A Korn jövő nyáron jön Budapestre, a Gojira még nem biztos

Majdnem kereken egy évet csúszik az eredetileg június 9-ére tervezett Korn-koncert, az új dátum 2021. június 3. – derül ki a szervező Live Nation friss közleményéből. A helyszín marad a Budapest Aréna, a megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra is. Az előzenekarnak meghirdetett Gojira viszont nem biztos, hogy fellép az új dátumon:

A Gojira fellépésével kapcsolatban még folynak az egyeztetések a zenekar képviselőivel, ezért kérjük a jegyvásárlók szíves türelmét, amint új információnk lesz, értesíteni fogjuk őket.

A hivatalos eseményt itt lehet jelölni.

//www.youtube.com/watch?v=Zywt3HXAO5M

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!