KISS – A brit postás Gene Simmons-nak öltözve kézbesíti a leveleket

Nagy sikert aratott az a KISS-rajongó postás, aki az angliai Sheppey-ben kézbesíti a leveleket és csomagokat, ugyanis a 32 éves Gary Underdown beöltözött Gene Simmons-nak, hogy felvidítsa a karanténban élő helyieket.

Elsőként a KISS Twitterén jelent meg Gary fotója, amit aztán Gene Simmons is megosztott egy 'Hűha' kíséretében, azóta pedig a helyi lapok után a nemzetközi média is beszámolt a fanatikus postásról.


Gary: "KISS rajongó vagyok, mióta csak kijöttem az anyaméhből. Amióta a fotóm megjelent itt-ott, a telefonom teljesen megvadult. El sem hiszem, micsoda őrület lett a képből!"

 

 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!