FORE – csináljunk punk zenét

A FORE egy friss, szinte pár hetes hardcore punk zenekar, amiben a nemzetközi metal-éra olyan jól ismert tagjai muzsikálnak, mint Jeramie Kling (Venom Inc, Massacre, The Absence), Christian “Speesy” Giesler (Kreator), Taylor Nordberg (Massacre, The Absence), és Brian Stephenson (Old James, Skull Fist). A banda egy kétszámos bemutatkozó anyaga az alábbiakban hallgatható végig.

Jeramie  és én szeretjük a ’80-as évek végi, a ’90-es évek eleji punk zenét, olyan bandákat, mint a  BAD RELIGION, a PENNYWISE , az OFFSPRING , a  NOFX . Ezért úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, hogy mi is csináljunk egy kis punk zenét. Az ötlettől a mai napig csak 5 vagy 6 hét telt el.” – mondja az egészről Taylor  Nordberg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!