Mora Prokaza – Check It – klippremier

Az extrém avant-garde zenét játszó, és egyben a balck metal új generációját képviselő extravagáns belorusz trió, a Mora Prokaza június 3-án By Chance címmel adja ki új lemezét a Season of Mist kiadásában.

Az albumot az új körülmények hozták létre, ellentétben korábbi műveinkkel. Azt hiszem ez eléggé hallható is. A lemez “véletlenszerűen” új módon jött létre. Ez egy nagy utazás a személyes fejlődés, az életváltozások, az öröm és a veszteség révén. Ezek a mi Fekete Lélkünk külön részei. Nos, a zenénk megértésének legjobb módja az, ha meghallgatjátok.  Ezért is hoztuk el nektek Check It videónkat.” – üzeni a banda.

Mora Prokaza – By Chance

(Season of Mist)

1. WIMG
2. Im Not Yours
3. Check It
4. Im A Human
5. I See It This Way
6. Madonna  
7. Be There
8. Sorry Man
9. Blacker Than Black

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!