KISS – Gene Simmons szerint szinte borítékolható, hogy elmarad a budapesti koncert is

Bár hivatalosan – számos nyári magyarországi koncerttel együtt – egyelőre a KISS fellépését sem mondták le vagy halasztották el, Gene Simmons egy friss nyilatkozatából egyértelmű: a zenekar biztosan nem áll színpadra a közeljövőben. Gene Simmons a karanténból, otthonról adott interjút a Good Morning L.A. tévéműsornak.

“Tudod, a KISS – a legnagyobb show, a világ legjobbjai közül is a legnagyobb. Majd akkor megyünk tovább, ha biztonságos lesz, ha van gyógymód. Sosem veszélyeztetnénk a rajongóinkat, sem önmagunkat. Ha lesz gyógymód, akkor újra nekivágunk az End Of The Road turnénak. Nyilván sorolhatjuk a nagy számokat, és ez ebben az esetben dollármilliárdos veszteségeket jelent. A gazdag, híres, jó kinézetű arcok, akik olyan vicces ruhákat viselnek, mint én, meg ilyen hülye frizurájuk van, dollármilliárdokat húztak le épp a vécén. És akkor mi van? Inkább a gyermekeket egyedül nevelő mamákról kéne beszélni, meg azokról a családokról, akik hónapról hónapra élnek. Azokról az emberekről, akik dolgoznak ezekért a koncertekért, a biztonsági emberekről, a technikusokról, a stábtagokról. Náluk a túlélés a tét, és most az infrastruktúráért felelős srácok szenvednek a leginkább. Így aztán mi is megtesszük a magunkét. Van egy étteremláncunk, a Rock & Brews. Két étterem Los Angelesben, egy csomó meg Dél-Kaliforniában és szerte az országban. Mindent leállítottunk és fontos dolgokra költjük a pénzt. Épp most állítottam ki egy szép nagy csekket a Los Angeles-i gyermekkórház részére, mert nemcsak ettől a borzalomtól szenvednek a gyerekek, hanem például a ráktól is. Mindenki megteheti, ami tőle telik. Lehet például segíteni az ételosztó szolgálatoknak. Bárki beszállhat. Csak maradjon mindenki otthon. Ismerd meg jobban a feleségedet! Úgyis mindig azt mondta, hogy gyakrabban akar otthon látni.”

Simmons szavai tehát sejtetni engedik, hogy idén nyáron sajnos nem láthatjuk Európában a KISS-t, tehát a július 16-ai budapesti koncertből sem lesz semmi. Bár hozzátesszük: hivatalos lemondási vagy halasztási hír egyelőre nem érkezett a hazai szervezők részéről.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!