High Priestess – Casting The Circle – klippremier

Casting The Circle címmel a hetekben jelent meg a pszichedelikus doom/stoner rockot játszó amerikai csajbanda, a High Priestess második albuma, melynek címadó dalának klippremierét nézhetitek meg.

A Casting The Circle megnyit egy kaput, amelyen belépve az előadó és a közönség közti távolság áthidalódik, egységbe forrunk a fényben és a sötétségben. Mivel a zenekar most nem tud koncertezni, remélhetőleg ez a videónk kielégíti a B-kategóriás okkult filmek és az élő előadások iránti karanténos igényeket.” – mondja a videóról Mariana Fiel basszusgitáros/énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!