SPARK – Instrumentális prog rock/metal, albumpremier: Second Incursion To Common Knowledge

Second Incursion To Common Knowledge címmel megjelent és végig is hallgatható az instrumentális progresszív rock/metalt játszó budapesti SparK trió második albuma. Az első lemezük 2017 tavaszán jött ki First Attack On Good Taste címmel.

"A második albumunk már elérhető minden digitális platformon. A zenekar hatásai közé a Liquid Tension Experiment, a Special Providence, a K3 Trio mellett olyan énekessel rendelkező zenekarok is tartoznak, mint a System Of A Down, az Opeth, a Dream Theater, a Tool és sok egyéb. Zenénk jellemzője a korlátlan és sokszor szokatlan hangulatváltást hozó zenei stílusváltás - akár dalokon belül. Fontosnak tartjuk, hogy ének hiányában is lekössük a hallgatót az intenzív, meglepő fordulatokkal."
 
 


www.facebook.com/SparkbandhungaryNagy Péter - dobok
Jeszenszky-Böhm Attila - billentyűsök
Suvada Péter - gitár, basszus

 SPARK - Second Incursion To Common Knowledge (a 2020-as album)


Az album első dalához egy rendhagyó klip is készült:

Az új lemezünk az első albumhoz hasonlóan ingyen letölthető:

sparkbandhungary.bandcamp.com


Online hallgatás


SparK Youtube-csatorna 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!