ALiT – Lírikus, progresszív post-hardcore + pop punk, az első album: festett Árnyak

Festett árnyak (festett Árnyak) címmel jelent meg a "lírikus, progresszív post-hardcore + pop punk" formáció ALiT első nagylemeze. Ismerkedj meg vele!

"Lírikus, progresszív post-hardcore + pop punk magyarul, de egyszerűen fogalmazva: csak 'Rock'N'Roll'! Hogy miben különbözünk a többi zenekartól? Lehet, hogy semmiben, de az biztos, hogy mi 4 különböző srác vagyunk. Eltérő egyéniségek, eltérő zenei ízléssel egy közös cél érdekében.

Az első nagy lemezünk a gyermekkori traumáinkat próbálja végre megfelelő útra terelni, de sajnos még a jelenben sem sikerül mindig a jó irányba fordulnunk. 10 dalon át próbáljuk Nektek elmondani, hogy mit éreztünk akkor és most.
"

 


www.facebook.com/alitmusic.hu "A felvételeket – a dobok kivételével – magunk rögzítettük egy balatonkenesei nyaralóban, talán május leghidegebb hetén, illetve a próbateremben a legmelegebb nyári kánikulában. A dobokat a TrashHill Stúdióban, Csobánczi Péter segítségével vettük fel. A sávokat Kiss József (Area 51) keverte, masterelte végleges formájára. Nagyon köszönjük nekik a közreműködést, hiszen Nélkülük nem szólna úgy ez a lemez, ahogy."

A teljes nagylemez megvásárlásával támogatni is tudod a bandánkat
a Bandcamp-oldalunkon!ALiT - festett Árnyak (a 2020-as album)
ALiT:

Baksa Dániel - ének/basszusgitár,
Puskás Ádám - gitár/vokál,
Gergely Patrik - gitár/vokál,
Ádám Donát dobok


 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!