INSIDIOUS DISEASE – Death metal Morgoth, Napalm Death, Dimmu Borgir arcokkal, új dal: Enforcers Of The Plague

A Nuclear Blast kiadóhoz szerződött a death metalos Insidious Disease, amelynek énekese Marc Grewe (ex-Morgoth, Despair, a gitárosa Silenoz a Dimmu Borgirból, a basszusgitárosa Shane Embury a Napalm Death-ből, a dobos pedig Tony Laureano.

A csapatnak eddig egyetlen albuma jelent meg, a 2010-es Shadowcast a Century Mediánál, a második album előzeteseként pedig most bemutattak egy új dalt, íme az Enforcers Of The Plague.

Az új album címe After Death lesz, a borítóját Dan Seagrave készítette, a megjelenés időpontja azonban a koronavírus miatt még nem került bejelentésre.www.facebook.com/InsidiousDisease


Marc Grewe - énekes (Despair, ex-Morgoth)
Silenoz - gitáros (Dimmu Borgir)
Tony Laureano - dobos (ex-Nile, ex-Dimmu Borgir stb.)
Shane Embury - basszusgitáros (Napalm Death stb.)
Cyrus - gitáros (Susperia)INSIDIOUS DISEASE - Enforcers Of The Plague (a 2020-as After Death album előzeteseként)
INSIDIOUS DISEASE - Wacken Open Air 2016
Secret Sorcery
Divine Fire
Nuclear Salvation
Rituals Of Bloodshed
Value In Flesh
Facemask
Soul Excavation
Boundless
An End Date With The World
INSIDIOUS DISEASE - Leprosy (Death feldolgozás az első albumról)Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!