Elragadó posztmetal-anyaggal mutatkozik be a Black Particles

A budapesti Black Particles egy olyan erős posztmetal/posztrock anyagot adott ki bemutatkozásként, hogy nem győzünk kapaszkodni a nagy sodrásban. A Wave Function Collapse egy koncepciós lemez, amely tudományos alapokon nyugszik:

A Wave Function Collapse alapgondoltát a kvantummechanikából ismert hullámfüggvény-összeomlás inspirálta. Minden időpillanatban végtelen számú lehetséges jövő áll előttünk, melyek közül tudatos, vagy nem-tudatos döntéseink révén egyet leszámítva, mindet elpusztítjuk. Ebben rejlik az emberi lét örökkön pusztító természete.

Alapvetően én nem vagyok túlzottan oda az instrumentális dolgokért, mert olyan üresnek tűnik a zene, de itt a blackes hangulattal összemaszatolt számok bőséges tartalommal töltik meg a lemezt. Néha cipőnézegetős, néha lökdösődős, néha utazós, mindenből egy adaggal a harmónia jegyében. A lemez úgy szól, ahogy nemzetközi szinten szólalni kell egy albumnak, erről a Supersize gondoskodott, ismét bizonyítva, hogy itthon még mindig ők a csúcs.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!