Floor Jansen: "A koronavírus szörnyű betegség…"

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a Nightwish-frontasszony jobban van - közel két hétig volt karanténban, miután láz és légúti panaszok kezdték gyötörni. Floor elmondta: nem tudja, hogy a világon tomboló koronavírussal harcol, vagy csak egyszerű influenzával, így jobbnak látta karanténba volnulni - az énekesnő közel két hétig a svédországi otthona mellett található kis vendégházban tartózkodott, hogy ne fertőzze meg férjét, a Sabaton-ütős Hannes Van Dahlt és kislányát, Freját.

75478396_2635454509853393_2718064392506703872_o.jpg

Tegnap este videóüzenetben jelentkezett be a dalos pacsirta, amelyben elmondta: még egy kis ideig karanténban maradnak férjével és lányával, hogy elkerüljék a vírust.

"Egy kis videoüzenet Nektek innen a kicsi rezidenciámból, Svédországból. Azt hiszem, többé-kevésbé mindenkit érint a karantén. A koronavírus helyzete valóban a legtöbbünket érint a mindennapokban. Természetesen a világ nagy hely, tehát mindannyian másképp reagálunk rá. De a svédországi szabályok nem annyira szigorúak, mint például a szülőhazámban, Hollandiában, de Hannes férjem, a lányom, Freja és én egy kicsit még karanténban maradunk, mert Hannes hamarabb tért vissza egy oroszországi Sabaton-turnéról, én pedig körülbelül két hétig voltam beteg. Lázas voltam és kimerült. Nem vagyok biztos benne, hogy a koronavírus támadott meg vagy más, de eléggé megviselt, mert nem igazán szoktam beteg lenni."

nightwish_floorjansen19_budapest_decades.jpg

- kezdte gondolatait Floor, majd elmesélte a dolog pozitív oldalát is:

"Ugyan le kellett mondanom az amszterdami szóló koncertemet és próbálnom kellett volna a Nightwish-sal, de sok jó dolgot is csináltam. Kertészkedtem, sokat játszottam a kislányommal és időm jutott olyan dolgokra, amelyekre eddig nem volt. Szóval megpróbáltam pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, amennyire csak lehetett és természetesen megpróbálok egészséges maradni."

- zárta mondandóját az énekesnő, aki csapatálal közös második lemezét, a Human :II: Nature-t április 10-ével dobja az üzletek polcaira.

 

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!