Forlesen – Apokaliptikus zene apokaliptikus időkre

Április 18-án, Hierophant Violent címmel jelenik meg a hipnotikus, misztikus hangulatú blackened doom metalt játszó Forlesen két tételese új anyaga, mely a jelen apokaliptikus időkre íródott. Az alábbiakban 18 perces dal-monstrumuk a Nightbridge rövidített videó változatát nézhetitek meg.

A Hierophant Violen egy két darabból álló katartikus anyag, amely amellett, hogy egy kényes és hipnotikus élményt ad, mélyen a lelkekbe beülő pszichedelikus sötét ambient műalkotás. Egy igazi apokaliptikus zene apokaliptikus időkre.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!