EXODUS – 11 nap után megjött Gary Holt teszteredménye, valóban koronavírusos

11 nappal a tesztelés után megkapta az eredményt Gary Holt, az Exodus (Slayer) gitárosa. Betegségének oka valóban a koronavírus.

"Szóval, végre megkaptam a teszteredményt és az pozitív. Lisáé (Gary párja) negatív lett. A tünetek jelentkezése óta már annyi idő telt el, hogy hivatalosan is megtehetem az egyetlen dolgot, amire lehetőségem van: bevásárolni magunknak a boltban. Remekül érzem, túljutottam a keményebb dolgokon az egészségemet 100 százalékosnak érzem. Köszönet mindenkinek a jókívánságokért! Most pedig itt az ideje, hogy új Exodus riffeken dolgozzak, ha már lényegében úgyis itthon ragadtam!"

 
Korábban írtuk:

Arról bizonyára hallottál, hogy az Európa-turnéról hazatérve az Exodus gitárosa, Gary Holt és a Death Angel dobosa, Will Carroll is megbetegedett, majd a Testament frontemberéről, Chuck Billyről ki is derült, hogy koronavírussal fertőzött. Chuck Billy is túljutott már a dolgok nehezén,
de egy pár nappal korábbi interjúban azt mondta, hogy a Death Angel dobosa, Will Carroll még mindig az intenzíven van, lélegeztetőgépen.


Gary Holt korábban így fogalmazott a betegsége kapcsán:

"Szóval el vagyunk zárva @lisaholt777-nel, a Corona minden tünetével küzdve, sör nélkül! Enyhén betegen, de sokkal jobban, miután a múlt éjszaka folyamán rendre izzadtan ébredtünk. Egymást monitorozzuk a nálam sokkal jobbik felemmel, azonban a következő hét napban, amíg teljesen tünetmentes nem leszek, nem tudok majd unokázni. Ugh. A filmek ideje van most, maratoni sorozatnézés, kibekkeljük!"

 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!