Ardra – hallgasd meg új lemezüket

Unto Leviathan címmel jelent meg az amerikai progresszív metalcore / deathcore banda  az Ardra új első lemeze, amiről To Walk With Fire videójuk nézhető meg.

A banda 2014-ben alakult nevüket pedig Star Trek egyik epizódjából kölcsönözték. Debüt-albumuk zeneileg egy meglehetősen széles skálán mozogó ütős album lett.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!