Paramount: újabb csodadal az August Burns Redtől

Az August Burns Red április 3-án adja ki legújabb, Guardians című lemezét, amiről már a harmadik előzetes számot mutatják be. A Defender és a Bones után most a Paramount című dal jött ki, klip nincs hozzá, cserébe szerintem ez a legerősebb dal az eddigi három közül, pedig már az előzőért is teljesen odáig voltam. Ebben mondjuk nincs éppen egyetértés a szerkesztőségben, úgyhogy most gyorsan szavazásra is bocsátjuk a dolgot.

Megjegyzés: Ebbe a bejegyzésbe egy szavazás van beágyazva, kérünk látogass el az oldalra, hogy rész vehess a szavazáson.

A zenekar június közepén dupla lemezbemutatót tart a Dürer Kertben, 15-én a Being As An Ocean és a Bury Tomorrow, 16-án pedig a Bury’ és a Motionless in White lesznek a vendégeik.

//www.youtube.com/watch?v=w55YCDzZjvA

Fotó: Révész Patrik

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!