NINE INCH NAILS – Itt van két ingyenes meglepetés lemez

Két ingyenesen letölthető albummal jelentkezett a Nine Inch Nails. A Ghosts V: Together és Ghosts VI: Locusts a zenekari honlapról tölthető le.

A Ghosts sorozat első négy része albumként jött ki még 2008-ban. A NIN legutóbbi albuma a 2013-as Hesitation Mark volt, azóta pedig három EP-t hoztak ki: Not The Actual Events (2016), Add Violence (2017), Bad Witch (2018).

Trent Reznor: "Ingyenes. Vannak köztük amolyan vidámabbak, míg mások nem annyira azok."

  

Letöltés itt


Ghosts V: Together:

01 Letting Go While Holding On
02 Together
03 Out in the Open
04 With Faith
05 Apart
06 Your Touch
07 Hope We Can Again
08 Still Right Here


Ghosts VI: Locusts:

01 The Cursed Clock
02 Around Every Corner
03 The Worriment Waltz
04 Run Like Hell
05 When It Happens (Don't Mind Me)
06 Another Crashed Car
07 Temp Fix
08 Trust Fades
09 A Really Bad Night
10 Your New Normal
11 Just Breathe
12 Right Behind You
13 Turn This Off Please
14 So Tired
15 Almost Dawn
 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!