„Jelenleg azon vagyunk, hogy megírjuk a következő albumunkat”

A Bestial Invasion tavaly novemberben adta ki harmadik albumát, a Monomania-t, ami nemzetközi szinten is felkeltette a szakma figyelmét. Ez adott okot a következő rövid beszélgetésre az ukrán techno thrash csapat vezetőjével és basszusgitárosával, Szergij „Metal Priest” Bondarral.

Kinek az ötlete volt a zenekar megalapítása, és milyen célokkal történt mindez?

Én alapítottam a csapatot, miután otthagytam előző zenekaromat, a Violent Omen-t. Ebből kifolyólag az volt a vágyam, hogy új stílusban, új emberekkel játszhassak, és ezúton jól seggbe rúgjam a régi bandát.

Hallottam, hogy különböző országokban éltek. Hogyan hozzátok így a dalaitokat?

Ez nem teljesen igaz, ugyanis a második albumig a komplett zenekar Ukrajnában lakott, és én csak később költöztem Magyarországra, és ekkor jelent meg a többi tag is Oroszországból. A 21. században élünk, a távolság egyáltalán nem okoz problémát, ha mindenkinek van internetkapcsolata. A fő szempont a szándék, a vágy a közös muzsikálásra…

Miért épp ezt a komplex zenét játsszátok? Tudatosan választottátok, vagy ösztönösen jön ez mindenkiből?

Egy napon megjelent az égen az Androméda csillagkép, és megmutatta nekem az egyetlen helyes utat. A sors akarta így, hogy technikás thrash-t játsszunk! 🙂

Terveztek a közeljövőben turnét vagy szimpla koncerteket?

Nincsenek ilyen terveink. Jelenleg azon vagyunk, hogy megírjuk a következő albumunkat.

Most pedig jönnek a thrash zenekarok esetében „kötelező” kérdések! Mit jelent számodra a thrash metal?

A thrash egy zabolátlan és érdekes zene. Oda sorolom be, ahol nincsenek Pantera stílusú zenekarok.

Mik egy jó thrash szám hozzávalói?

7/8 és 256-os tempó.

Melyik számodra a legjobb, legfontosabb thrash lemez?

A Dark Angel Darkness Descends albuma.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rattle Inc. nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!