ISATHA – Extrém folk metal, az első hivatalos klip a budapesti csapattól: Feast With The Fallen

Első hivatalos videoklipjével jelentkezett az extrém folk metalt játszó budapesti Isatha. A csapat 2018 májusában adta ki a Tavaszi szél című EP-jét, a kisfilm pedig az azon szereplő Feast With The Fallen dalhoz készült.

"Az ősszel rögzített videoklipünk egyben a második Isatha album előfutára is. A lemez a közeljövőben fog megjelenni From Here To Beyond címmel. Az album és a klip az előző énekesnővel, Dauda Judit Évával készült, így egyben ezekkel a kiadványokkal búcsúzik tőle a zenekar."

 


www.facebook.com/isatha
 
ISATHA - Feast With The Fallen (a 2020-as album előzeteseként)
  

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!