Hivatalos: elmarad a Download Fesztivál

A koronavírus-járvány miatt nem rendezik meg idén a Download Fesztivált.

Június 12-14. között tartották volna idén a Download Fesztivált, mely a keményebb műfajok kedvelői körében világszerte az egyik legnépszerűbb rendezvénynek számít. Az eseményt, amit ebben az évben olyan nevekkel hirdettek, mint a KISS, az Iron Maiden, az Offspring, a Deftones vagy a System of a Down, a koronavírus-járvány miatt végül törölték a szervezők. Döntésükről ma délután tájékoztatták a közönséget. Közleményükben sűrűn elnézést kérve írják, hogy bármennyire is szerették volna, egyszerűen lehetetlen megszervezni és lebonyolítani ilyen körülmények közt a fesztivált.

A Download egyébként már a második brit nagyrendezvény, amit lemondtak a járvány miatt. A Glastonbury Fesztivált, ami később lett volna, már múlt héten törölték.

A Hivatalos: elmarad a Download Fesztivál bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!