DOWNLOAD FESZTIVÁL 2020 – Hivatalosan is lemondták a júniusi brit megafesztivált

A június 24-28-ai Glastonbury fesztivált a múlt héten mondták le, most pedig egy másik hatalmas brit fesztivál, a metal szempontból jóval meghatározóbb Download is erre a sorsra jutott. A doningtoni megabuli időpontja június 12-14. lett volna, olyan főbandákkal, mint az Iron Maiden, a System Of A Down és a KISS.

"Idén nem lesz Download fesztivál. Alaposan megvizsgáltuk ezt a kivételes helyzetet és világos lett, hogy ezt a fesztivált nem lehet most összehozni... Jövőre azonban bizonyosan visszatérünk... Mindent elkövetünk majd, hogy egy elképesztően jó felállást hozzunk össze 2021-ben... Köszönet, mint mindig, a folyamatos támogatásért!"


 

 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!