DIABOLUS IN MUSICA – Új dal és klip: magyarul szól az All Along The Watchtower

Milyen kár címmel április 17-én jelenik meg a második EP-je az  Ørdøg zenekar akusztikus "féltestvéreként" ismert Diabolus In Musicának.  Első előzetesként már itt is van a jól ismert Bob Dylan dal (All Along The Watchtower) feldolgozása, Az őrtoronyból feléd.

"Áprilisban jön ki a második Diabolus In Musica EP az Edge-nél öt dallal: négy Ørdøg-átirat és egy All Along The Watchtower feldolgozás magyar szöveggel. Az első 100 db, kézzel számozott CD már előrendelhető a Popshop.hu-n. Ez meg itt Bob Dylan All Along The Watchtower-jének magyar nyelvű átdolgozása, Magyar Dániel videójával. Fogadjátok szeretettel!"
(Fotó: Magyar Dániel)

 


www.facebook.com/diabolusacoustic
 


A Diabolus In Musica első EP-je, az Ørdøg-akusztik tavaly márciusban jelent meg. A formációt az Ørdøg-énekes Vörös András és az Ørdøg-gitáros Nagy-Miklós Péter mellett Bokodi Bálint (ének, hegedű), valamit Korpos Lajos (gitár) alkotja.DIABOLUS IN MUSICA - Az őrtoronyból feléd (Bob Dylan, a 2020-as EP előzeteseként)
DIABOLUS IN MUSICA - Milyen kár EP
(04/17 - Edge)

01. Államtitkár
02. Natasa
03. 100x100000
04. Keringő
05. Az őrtoronyból feléd (Bob Dylan)

 

 
 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!