Corpus Delicti – Twilight – egy régi videó új köntösben

Egy régi videóját színezte újjá a francia new wave gothic rocker Corpus Delicti. Twilight daluk klipje az alábbiakban nézhető meg.

25 évig egy bontatlan dobozban feküdt, ez az újonnan felfedezett eredeti felvétel a Twilight videójáról. Ez lehetőséget adott arra, hogy ezt a verziót most sokkal jobb minőségben megmutathassuk nektek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!