PAIR O’ DICE – Új dal és klip a soproni csapattól: Emlék

Egy új dallal és a hozzá forgatott klippel jelentkezett a soproni Pair o' Dice.

"Drágáink! Eljött a pillanat! Itt az új videóklip! Hallgassátok, szeressétek, osszátok!"

 


www.facebook.com/pairodiceofficial

 

"A Pair o' Dice 2013 óta működik és ismertségük és népszerűségük egyre növekszik. A srácok szülei szintén zenészek, és talán ez is adta az ihletet ahhoz, hogy ők is a zenélés mellett döntsenek. Fördös István édesapja a Blokád zenekarban volt basszusgitáros, Pohl Dávid édesapja a Lord zenekar énekese, Szokodi Zoltán édesapja a Blokád és a Brazil együttesekben zenélt, az idén csatlakozó Szántó Tomi sem szerénykedhet, hisz ő is zenész felmenőkkel rendelkezik.

A soproni csapat már többször lépett fel ismert hazai zenekarok mellett, így láthatták már őket a rajongók a Lord, a Beatrice, Deák Bill Gyula és a Hooligans vendégeként is.


 


PAIR O' DICE - Emlék (2020)
PAIR O' DICE - Köztünk élnek (2019)
PAIR O' DICE - Nem másoknak éltem (2019)
Pair O' Dice:
Szokodi Zoltán - ének
Pohl Dávid - gitár
Szántó Tamás - basszusgitár
Fördős István - dobok

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!