Death On Fire – egy brutális albumot ígérnek

A feltörekvő Chicago-i death thrasher fiatalságot képviselő Death On Fire március 20-án, Ghost Songs címmel adja ki második albumát.

Ebben a tíz dalban benne van minden, amit ismertek és szerettek, néhány eredeti szám, ami elpusztítja az agysejtjeid, és néhány feldolgozás, ami szétbassza a füleid.

A lemezről most Lies We Eat daluk hivatalos, valamint Withering Away daluk szöveges videója nézhető meg.  

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!