Koncertajánló: Full Of Hell & Primitive Man

Tukker Booking ajánló:

Az év második tukker buliján újból ellátogat hozzánk a kortárs extrém zene egyik prominens képviselője, a Full of Hell, akik legutoljára júliusban a The Body oldalán amortizálták le a Dürer középső termét.

Amortizáció terén most sem lesz hiány, hiszen turnépartnerük ezúttal nem más lesz, mint a Primitive Man, akik immáron harmadik alkalommal fogják tiszteletét tenni nálunk. Valószínűleg napjaink egyik legsúlyosabb zenekaráról beszélünk, ha szóba jön a nevük. Ethanék már javában dolgoznak az új anyagon, de addig a legutóbbi ‘Caustic’ és a korábbi anyagok fasúlyos tételeivel fognak készülni erre az eseményre.

Idáig sem piskóta a felhozatal, de, ha ez nem volt elég, akkor a Full of Hell gitáros Spencer mesteri noise rock zenekarát, az Eye Flys-t is megnézheted, hiszen ők is csatlakoztak a turnéhoz. Spencer mellett még a szintén zseniális Backsliderből köszönthetjük a bőgős Jake Smith-t (gitáros poszton), illetve néha a gitáros Logan is be szokott nekik segíteni, amikor Spencer elfoglalt. A zenekar nevéből kiindulva mindenki sejtheti, milyen zenével fognak előrukkolni ezek az arcok. A Melvins, Unsane, Wrong-féle noiseosabb rockkal operálnak, amire élőben hiba lesz nem fejet rázni.

Ha ez sem volt elég, akkor a lengyel JAD fog egy 80-as évekbeli bakancsos punkkkal pofán rúgni, amennyire csak lehet. A tavaly kiadott lemezük 100 % agresszió, amit élőben valószínűleg még durvábban fognak előadni. 

Hazai részről pedig az UEUM zajduója fogja bemelegíteni az estét töménytelenül zavaró zajhullámaikkal.

Elővételes jegyek a bulira korlátozott számban kaphatóak a Wave-ben, utána már csak a helyszínen lesznek belépők!

A sok zenekarra való tekintettel a kapunyitás 19.00-kor veszi majd kezdetét! Mivel a Full of Hell nemrég volt nálunk, róluk csak annyit érdemes elmondani, hogy a színtér legjobb zenekara, és, ha valamilyen oknál fogva kimaradtak neked, akkor ideje pótolni az elmaradást!

Esemény: https://www.facebook.com/events/546125272622169/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!