Myrkur – Gudernes Vilje – dalpremier

Folkesange címmel március 20-án jelenik meg az egyedi atmoszférájú Myrkur folkosabb hangvételű albuma, amiről újabb előzetesként Gudernes Vilje dala hallgatható meg.

Egy ilyen folk lemezről már évek óta álmodoztam.” – mondja a projekt lelke Amalie Bruun, akinek új lemezén saját szerzeményei mellett tradicionális folk dalok átiratai is hallhatóak majd.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!