AliT – Első dal és klip

Megjelent az AliT zenekar első dala egy klip kíséretében.

A  budapesti csapat a Harrisons névre hallgató korábbi projektük után 2018-ban kezdett újra dalokat írni. Debütáló nótájuk február végén jelent meg, melyhez videó is készült.

 

A srácok elmondása szerint stílusuk lírikus, progresszív post hardcore+pop punk magyarul. Ha egyszerűen akarnának fogalmazni Rock N Roll. Dalaik gyermekkori traumáikról szólnak, evvel próbálva megfelelő iránybe terelni azokat.

Márciusban várható újabb klipjük, április végén pedig a 10 számos bemutatkozó lemezük.

Tagok:

Baksa Dániel – ének, basszusgitár

Puskás Ádám – gitár, vokál

Gergely Patrik – gitár, vokál

Ádám Donát – dob

 

Kapcsolat:

alitmusicofficial@gmail.com

+3620/270-0443

http://www.instagram.com/alit_music/

https://www.facebook.com/alitmusic.hu/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!