Nawaharjan – himnuszok Loki számára

Lokabrenna címmel jelent meg a német black metalos Nawaharjan debütáló albuma. A zenekar neve Lokabrenna a Sirius csillag skandináv neve, amelyet Loki fáklyájának is neveznek. A csillagot a világ számos kultúrájában fontos pusztító és felszabadító tulajdonság jellemzik. Az ókorban Alpha Canis Majoris, Nagy Kutya csillagkép, ami a Dogon törzs hite szerint a Nommo szellemek otthoni bolygója.

A kilenc dalos lemez a császári Thursian Brandawegiz rendszer körül forog, és Sinmara mellkasának kilenc rétegére épül, a germán mitológia sötét, felszabadító oldalán. Az albumon szereplő összes dal e zárak egyikét szimbolizálja, és odaadó himnuszként szolgálnak Loki számára.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!