Infirmum – a sötétség gyönyörei

Az Infirmum a ’90-es évek finn metal színteréről ismert Timo Solonen új dallamos death/doom projektje, amivel február 28-án, az InverseRecords gondozásban Walls of Sorrow címmel adja ki első albumát. A lemez session zenészek segítségével született meg és egy igazi finn death metal album összes perspektíváját tartalmazza.

Öreg és fáradt? Ez ülyeség! Néhányan panaszkodnak, hogy csak a fiatalok elég bátrak ahhoz, hogy kihúzzák magukat. De az ismeretlen szürke szakáll most ezt a feltételezést semmisíti meg, és némi szomorúságot idéz a hallgatóik szívébe. A sötétség akkor is gyönyörű, ha lassú, vagy gyors. Figyelmeztetésként a zene némi változást okozhat a hangulatában, mivel a dalok azokról az érzésekről szólnak, amelyeket az emberek nap, mint nap átélnek.” – kommentálja Timo Solonen.

Lemezéről három dal máris meghallgatható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!