POKOLGÉP – Stroke miatt került kórházba Tóth Attila énekes

Azt bizonyára minden Pokolgép rajongó tudja, hogy a decemberben egészségügyi okok miatt lemondott koncertek óta nem állt színpadon a zenekar, az azonban csak most lett nyilvános, hogy ennek mi is volt a pontos oka. A blikk.hu számolt be arról, hogy a november 23-án adott győri koncertet követően Tóth Attila énekes rosszul lett, majd kórházba került, ahol stroke-ot (sztrók, köznyelven szélütést, agyvérzést) diagnosztizáltak nála.

"Nem vettem komolyan a tüneteket, hiszen a magas vérnyomáson kívül nem volt előjele a dolognak - mondta Attila a lapnak. - Azt gondoltam, másnap reggelre kialszom ezt az egészet, de másnap hiába akartam megmozdulni, sem a kezem, sem a lábam nem engedelmeskedett."

Az már a kórházban derült ki, hogy Attilának elzáródott a nyaki verőere. "Sokan mondták, ha még egy napot várok, könnyen rámehettem volna..."
(Fotó: Korcsek Laura - pokolgep.hu - Győr, 2019)


 www.facebook.com/pokolgepband

 
"...Ez nem volt fair a sorstól... A zenekarban én voltam az erő és a fittség szobra, az egyik legfiatalabbként rendszeresen edzettem, odafigyeltem az étkezésre, ha egyáltalán fogyasztottam alkoholt, azt is csak mértékkel tettem, mégis megtalált a baj.

Nem adom fel! Nálam van a laptopom, rajta az összes Pokolgép-számmal. Nekem a gyakorlás a zeneterápia, és erősít, hogy a hétvégéket már otthon, a szeretteim körében tölthetem, és egy kicsit elengedhetem magam."


A Pokolgép következő koncertje március 21-én lesz Szolnokon, május 9-én pedig a Barba Negra Trackben játszanak, ahol bepótolják a tavaly elmaradt Metal Karácsony bulit.

"Az orvosok szerint, ha ilyen ütemben gyógyulok, ott lehetek - fogalmazott Attila a blikk.hu-nak. - De arra most még csak titokban merek gondolni, hogy mikor vehetem fel újra a színházi szerepemet."


A Pokolgép még a múlt héten a Facebookon tett közzé egy rövid bejegyzést a történtek kapcsán, és ebből az derül ki, hogy hamarosan fotók érkeznek az első próbáról Attilával:

"Rég adtunk hírt magunkról. Nyilván tudjátok, hogy miért, mi történt tavaly... A lényeg: szombaton próbálunk Atival!!! Utána lesz fotó, videó, miegymás... Mindhalálig Rock'n'Roll!!!"

 A lehető leggyorsabb felépülést kívánjuk Attilának! 


 


(forrás: blikk.hu, pokolgep.hu)

 


  

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!