Új kislemezt adott ki a Havária

A tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt a budapesti Havária debütlemeze, melynek kedvező fogadtatása annyira feltüzelte a duót, hogy máris egy újabb anyaggal jelentkezett. A most bemutatott háromszámos kislemezről a punk/metal-banda az alábbiakat nyilatkozta a Lángoló Gitároknak:

A felvétel – a tavaly megjelent debütáló nagylemezhez hasonlóan – ezúttal is a gyulai No Silence stúdióban készült. A “Rontás” után nyersebb, agresszívabb hangzást kerestünk, ami közelebb áll az élő produkciónkhoz. Simon István, a hangmérnök most is fantasztikus munkát végzett, abszolút eltalálta az új számok hangulatát. Három szám került a kislemezre, ami digitálisan már most elérhető – először a Lángoló Gitárokon, majd a legtöbb zenemegosztó felületen – fizikai formában pedig tavasszal fog megjelenni 7 colos bakeliten a Hajnalpír zenekarral közös spliten.

A zenekarral élőben legközelebb február 22-én lehet találkozni a Kriptában, majd utána március 23-án a Dürer Kertben a norvég black metal-legenda, Taake előzenekaraként.

//www.youtube.com/watch?v=JjNF0kHa6ow

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!