Black Swan – Klippremier – Make It There

Black Swan néven egy újabb szupercsapat alakult a Frontiers Music istállójában, amelyben Robin McAuley énekes (Michael Schenker Fest, ex-McAuley Schenker Group, Survivor), Reb Beach gitáros (Winger, Whitesnake), Jeff Pilson basszeros (Foreigner, The End Machine, ex-Dokken) és Matt Starr dobos (Ace Frehley, Mr. Big) zenélnek közösen.

Bemutatkozó lemezük Shake The World címmel február 14-én jelent meg. A felvételeket Jeff Pilson basszusgitáros Los Angelesben található házi stúdiójában készítették. A Black Swan négy zenésze közös munkával írta a lemezen hallható 11 dalt, végeredményképpen pedig igazán friss, nagyon kemény, de dallamos anyag született, amely egyértelműen nem Dokken, nem Winger vagy épp MSG, hanem egy teljesen különböző élőlény. Az album mellé megérkezett a Make It There című dal videoklipje is.

Black Swan – Shake The World
(Február 14 – Frontiers)

01. Shake The World
02. Big Disaster
03. Johnny Came Marching
04. Immortal Souls
05. Make It There
06. She’s On To Us
07. The Rock That Rolled Away
08. Long Road To Nowhere
09. Sacred Place
10. Unless We Change
11. Divided/United

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!