Vinnum Sabbathi – dimenziók és elméletek

In Search of M Theory címmel mutatta be hamarosan megjelenő lemezének első videóját az instrumetalis sci-fi stoner/drone/doom metalban utazó mexikói Vinnum Sabbathi. A csapat új lemeze március 27-én, of Dimensions & Theories címmel fog megjelenni, amit május 30-án élőben is előadnak a Dürer-Kertben.

Az of Dimensions & Theories történetében csak egy vékony vonal áll a sci-fi és a közelgő elítélt valóság között.

Az év 2061, és az emberiség készen áll arra, hogy teljes tudományos és technológiai ismereteivel bolygókat uraljon. A Fritz űrhajóról küldött felbecsülhetetlen értékű adatok a fekete lyukba vezető úton elvesznek, a puzzle utolsó darabjait a mély űr rejti.

A nukleáris háborúk folyamatos fenyegetése, a betegségek és a környezet küszöbön álló összeomlása az embereket végső expedícióik indítására kényszerítik: Négy földi űrhajót készítenek elő a mély űrkutatásra. Küldetésük: Az egy pont elérése és felfedezése annak érdekében, hogy összegyűjtsék a válság elkerüléséhez, valamint a bolygók közötti hódításhoz szükséges hiányzó adatokat.

Az album két “dimenzióra” és két “elméletre” oszlik, amelyeket két féle vinyl-en megjelentetve ábrázolnak. A 12″ EARTH adja a történet két oldalát, míg a 7″ MOON a nagyközönség különböző nézeteit mutatja be a bolygó jelenlegi helyzetéről.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!