Paddy and the Rats szórakoztat hétvégén!!!

Szombathelyen, már tőlünk megszokott ajánlatként a Végállomás klubban kerül megrendezésre Szombaton (02.15.) a Paddy and the Rats koncert. A buli előmelegítője a Fatal Error zenekar lesz, akik közben a DAL műsorban is szerepelnek. Itt lehet nekik még szurkolni, vagy akár tombolhattok velük együtt a szombati eseményen.

Eseményt a linken találjátok: https://www.facebook.com/events/v%C3%A9g%C3%A1llom%C3%A1s-klub/paddy-and-the-rats-szombathely-v%C3%A9g%C3%A1llom%C3%A1s/278071869339445/
A jegy ára a helyszínen 3000 Ft
Kapunyitás: 20:00

Nézzetek el most hétvégén is a Végállomásba, és támogassátok az élőzenét!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!