DARK FORTRESS – Dalpremier a február végi albumról: The Spider In The Web

Spectres From The Old World címmel február 28-án jelenik meg a német black metal színtér egyik veteránjának számító Dark Fortress nyolcadik albuma, amelyről máris itt a harmadik előzetes dal, a The Spider In The Web. A csapat legutóbbi lemeze 2014-ben jött ki Venereal Dawn címmel.

Az új lemez  a Woodshed stúdióban készült V. Santura gitáros (Triptykon) irányításával, aki egyben a producer/keverős is volt. A csapat szerint az új anyag az elődjéhez képest direktebb és agresszívebb lesz.

V. Santura: "A The Spider In The Web a harmadik új dalunk, egyben a legdirektebb, 'legegyszerűbb' szám az új lemezen. De azért van benne csavar is. A nyugis középrészre gondolok, de a baljós befejezésre is, amely utat nyit egy másik univerzumba. Azt pedig a lemez következő tétele tükrözi igazán."
www.facebook.com/officialdarkfortress

 DARK FORTRESS - The Spider In The Web (a 2020-es Spectres From The Old World albumról)
"Büszkén mutatjuk be az Isa című dalmonolitunkat, amelyet a sarkvidéki jégmezők inspiráltak. Ellentétben a decemberben bemutatott első előzetessal, a Pulling At Threads dallal, az új lemezünk egyik leggyorsabb és legrövidebb nótájával, az Isa a leghosszabb tétel az új albumon, és talán az eddigi legsúlyosabb, legepikusabb dalunk."DARK FORTRESS - Isa (a 2020-es Spectres From The Old World albumról)
DARK FORTRESS - Pulling At Threads (a 2020-es Spectres From The Old World albumról)
DARK FORTRESS - Spectres From The Old World
(02/28 - Century Media)

01. Nascence (intro)
02. Coalescence
03. The Spider In The Web
04. Spectres From The Old World
05. Pali Aike
06. Pazuzu
07. Isa
08. Pulling At Threads
09. In Deepest Time
10. Penrose Procession (Interlude)
11. Swan Song
12. Nox IraeNavigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!