Rockmaraton 2020 – Teljes a program: jön még a Sepultura, a Cradle of Filth, Marky Ramone’s Blitzkrieg, a The Agonist és az Infected Rain is.

2020-ban kerek évfordulót ünnepel Magyarország legrégebbi rock-metal fesztiválja, a Rockmaraton. 2020. július 6-11. között ezúttal is a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak – különleges év következik a fesztivál életében.

Megjöttek az utolsó nevek, teljes a program!

Február 7-én jelent meg a legfrissebb Sepultura lemez – Andreas Kisser csapata talán minden korábbinál élesebb és agresszívebb – garantált a mészárlás júliusban. Jövőre lesz 30 éves a Cradle of Filth – a brit metal fogat ezúttal is a tőlük megszokott, sokkoló szettel érkezik. Marky Ramone a Rock And Roll Hall of Fame-be is bekerült kultikus amerikai punkzenekar utolsó élő tagja; zenésztársaival Ramones klasszikusokat játszik – élő múltidézésre felkészülni! Két frontcsajos metal alakulat is érkezik: az énekesváltással teljesen megújult kanadai The Agonist és a lenyűgöző moldáv modern metal üdvöske, az Infected Rain.

Most már lehet böngészni a napi programot (a ma bejelentett fellépők még nem szerepelnek a bontásban) és elérhetők a napi jegyek is.

Napijegy: 7.990 Ft
Hétköznapi Bérlet – érvényes: július 6.-július 9.: 15.990 Ft
Hétvégi Bérlet – érvényes: július 9.-július 11.: 15.990 Ft
Heti Bérlet: 18.990 Ft
Kombinált bérletek:
Rockmaraton – Fekete Zaj Fesztivál kombi bérlet: 31.990 Ft
Rockmaraton – Zorall Sörolimpia kombi bérlet: 28.990 Ft

Jegyvásárlás: rockmaraton.hu/jegyek

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!