REVOLUTION SAINTS – Új klip Doug Aldrich-éktól, a friss lemez is végighallgaható

Rise címmel megjelent és végig is hallgatható a Revolution Saints harmadik albuma. A melodikus hard rock bandában az ex-Whitesnake, DIO, Burning Rain stb. gitáros, Doug Aldrich, a Journey dobosa, Deen Castronovo (Bad English, Cacophony, Ozzy, Wild Dogs), valamint a Night Ranger basszusgitárosa és egyik énekese, Jack Blades egyesítette az erőit még 2014-ben. Doug Aldrich és Deen Castronovo néhány éve együtt zenél a The Dead Daisies-ben is.

A Revolution Saints bemutatkozó albuma 2015-ben jelent meg, 2017-ben érkezett a Light In The Dark lemez, a harmadik album pedig a Rise címet kapta. A lemez Price We Pay dalához egy friss klip is érkezett

 


www.facebook.com/RevolutionSaints
 
REVOLUTION SAINTS - Price We Pay (a 2020-as Rise albumhoz)
REVOLUTION SAINTS - Rise (a 2020-as album)
REVOLUTION SAINTS - Closer (szöveges videó a 2020-as Rise albumhoz)
REVOLUTION SAINTS - When The Heartache Has Gone (a 2020-as Rise albumhoz)
REVOLUTION SAINTS - Rise
(01/24 - Frontiers)

01. When The Heartache Has Gone
02. Price To Pay
03. Rise
04. Coming Home
05. Closer
06. Higher
07. Talk To Me
08. It's Not The End (It's Just The Beginning)
09. Million Miles
10. Win Or Lose
11. Eyes Of A Child 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!