NOMAD – Jön a Kilépő album, klippel az első dal: Tövisek és rózsák

Kilépő címmel február 29-én jelenik meg a Nomad zenekar ötödik albuma, az első előzetes dallal, a klippel kísért Tövisek és rózsákkal máris megismerkedhetsz.

A lemez megjelenésének napján a debreceni Roncsbárban játszik a Nomad, mégpedig a szintén egy új album kiadására készülő Mudfielddel. A két csapat együtt koncertezik majd a tavasz folyamán (
Esztergom, Miskolc, Szeged, Eger, Szolnok, Jászberény...), a budapesti dupla lemezbemutató az A38 Hajón lesz március 27-én. A Roncsbárban a Frog és a Wyrfarkas is játszik majd.

 


www.facebook.com/nomadzenekar


A debreceni lemezbemutató Facebook oldala

A budapesti lemezbemutató Facebook oldalaNOMAD - Tövisek és rózsák (a 2020-as Kilépő album előzeteseként)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!