Vérvörös új dalt mutatott be a Harmed

Az októberben bemutatott Every Me után egy újabb friss tételt hozott ki a Harmed. A Metacortex című dalhoz a metalbanda készített egy igen profi animált klipet is. Ez már a harmadik új daluk a debütáló From Day One EP óta, de új lemezről egyelőre nincsenek hírek.

A zenekar ma este Európa legfontosabb showcase fesztiválján, a holland Eurosonicon lép fel, ahol három másik hazai előadó (The Devil’s Trade, The Qualitons, The Bluebay Foxes) mellett képviselhetik Magyarországot. A következő itthoni koncertjük január 25-én lesz a Dürer Kertben, a további fellépők a Sonya, az Oaken és az Eagle Has Landed.

//www.youtube.com/watch?v=F99_-IgYL5o

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!