Stone Temple Pilots – 10 év után új nagylemezzel jelentkeznek

Február 7-én érkezik az amerikai alter/ grunge / hard rock legenda a Stone Temple Pilots új nagylemeze Rhino Records gondozásában. A csapat visszatérő lemeze pontosan 10 éve jelent meg, majd Scott Weiland elvesztése után 2018-ban hozták ki legutóbbi anyagukat már Jeff Gutt-tal a mikrofonnál, így a Perdida címet viselő új lemezük sok rajongónak nagy öröm.

Lemezük érdekessége, hogy teljesen akusztikus lesz, amiről Eric Kretz dobos az alábbiakat nyilatkozta:

Évek óta meg akarjuk lépni ezt. Játszottunk egy MTV Unplugged műsort 1993-ban, és a koncerteken is szoktunk nyomni akusztikus mini-szetteket, így amikor Robert és Dean a legutóbbi turnén megmutatta az első dalötleteket, azonnal tudtuk: tökéletesek lennének egy akusztikus albumhoz.

Lemezükről máris itt van két melankolikus hangvételű dal.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!